Bayern veranderde met hem

Bayern won met succes Inter Milaan met 2-0. Na dit duel schreef Bayern ook een nieuwe historie. Ze werden het eerste team dat twee opeenvolgende seizoenen de groepsfase van de Champions League won na de hervorming van de Champions League. Sinds Lewandowski stopte met het dragen van FC Bayern München voetbaltenue, heeft het team niet de voorkeur gekregen, maar in termen van de algehele prestaties van dit seizoen is de kracht van Bayern niet verzwakt door Lewandowski, maar door hem hoopvoller geworden. Dit is ook hun algehele inspanning.

Thuis tegen Inter Milan toonde Bayern nog geen genade. In de eerste helft greep Paver een kans om een ​​kopbal te scoren in het strafschopgebied om de impasse voor Bayern te doorbreken. In de tweede helft was het de beurt aan Mo Ting om te presteren. In de 72e minuut trapte de 33-jarige veteraan, na het ontvangen van de bal op de aanvalshelft, op zo'n 18 meter afstand van het doel, resoluut tegen zijn voet en scoorde vervolgens een wereldgolf. Mo Yan is een inspirerende speler. In 2018, toen hij nog de Paris Saint Germain voetbaltenue droeg, begon hij slechts 21 wedstrijden in twee seizoenen en speelde hij zijn kracht helemaal niet. De scherpte van Wan gaf Mo Yan geen kans, maar nu heeft hij een kans. Toen Nagelsman hem net probeerde te activeren, scoorde hij een blockbuster 8 doelpunten van begin oktober tot heden, waarmee hij Lewandowski perfect verving. s positie.

Mo Ting heeft vandaag, hij moet Lewandowski bedanken. Als hij niet naar Barcelona was gegaan voor de Ballon d'Or, zou Mo Ting nooit zijn sporen hebben verdiend bij Bayern. Nu is hij de absolute hoofdmacht van Bayern en heeft hij het team geholpen om de top 16 te bereiken met een complete overwinning. Na het oplossen van het centrumprobleem is Bayern ongetwijfeld de favoriet van de Champions League. Kortom, zolang Mo Yan in zijn huidige staat doorgaat, heeft Bayern zeker veel kansen.