Dias scoort twee keer en AC Milan wint vier keer op rij

Na de start van het nieuwe seizoen van de Serie A hebben veel teams het potentieel getoond om het kampioenschap als donkere paarden te winnen. In de 11e ronde van de Serie A verwelkomde AC Milan de pas gepromoveerde Monza thuis. Al was de algehele prestatie van de laatste niet goed. Jia, maar ze versloegen ook Juventus om hun eerste overwinning van het seizoen te behalen, maar AC Milan gaf hen geen kans. In de eerste helft hadden ze met 2 goals van Dias het initiatief in eigen hand. In de tweede helft hielp Origi AC Milan om de voorsprong uit te breiden en daarna hielp Ranocchia het bezoekende team een ​​doelpunt te maken om het gezicht te redden, maar Leo, die op het laatste moment een AC Milan voetbaltenue droeg, was de kers op de taart, en AC Milan versloeg uiteindelijk de tegenstander met 4-1.

In slechts 16 minuten van de wedstrijd gebruikte AC Milan een truc om de vijand te verleiden om diep te gaan en hen te helpen scoren. De achterstand Monza creëerde ook verschillende dreigende aanvalskansen, maar die werden allemaal opgelost door de uitstekende Tata Russian. Dias scoorde tweemaal in de 41e minuut. AC Milan is op zoek naar mogelijkheden om zijn voordeel voor zichzelf uit te breiden. Uiteindelijk schoot Origi in het strafschopgebied om AC Milan te helpen de voorsprong uit te breiden tot 3 doelpunten. Hoewel Decatur Raleigh op het laatste moment een kans miste om de bal te trappen, wonnen ze toch de overwinning en vierden ze door elkaar te omhelzen ondanks de modder en het zweet op hun Goedkope voetbaltenues.

Na het winnen van deze wedstrijd heeft AC Milan een golf van vier opeenvolgende overwinningen in de competitie behaald. Met nog één wedstrijd staan ​​de punten ook gelijk met Napels. Ik geloof dat AC Milan dit seizoen volhardende inspanningen kan leveren en hun eigen kunnen creëren. Naar een nieuwe hoogte, hoe sterk de tegenstanders die ze ook tegenkomen, ze zeker dapper vooruitgaan.