Frankfurt wint opnieuw de Europa League

Alle Europese voetbalcompetities van dit seizoen zijn afgelopen, of zijn in de slotfase beland. Onder hen was de Europa League-finale de eerste die van start ging in de Europese competitie, en Frankfurt speelde tegen de Wolverhampton Wanderers. Na de start van de wedstrijd waren de prestaties van Frankfurt inderdaad. Het is beter dan Wolverhampton Wanderers, maar ik moet zeggen dat de defensieve prestaties van de Wolverhampton Wanderers goed genoeg zijn in deze campagne. De aanval van Frankfurt mislukte keer op keer, en in de tweede helft profiteerden ze van de fout van een tegenstander om de score op het veld te herschrijven, maar het doelpunt van Borre hielp Frankfurt nog steeds om de wedstrijd naar verlengingen en penalty's te slepen. Uiteindelijk miste Ramsey, die een Wolverhampton Wanderers voetbaltenue droeg, een treffer en uiteindelijk liet Frankfurt de Wolverhampton Wanderers met 6-5 winnen, na 42 jaar opnieuw te winnen. Europees kampioenschap gewonnen.

Frankfurt kan worden beschouwd als een van de teams met de beste algemene prestaties in deze Europa League. In de groepsfase wonnen ze de eerste groepsfase met een record van 3 overwinningen en 3 gelijke spelen. Na het betreden van de knock-outfase versloegen ze achtereenvolgens drie rondes. Real Betis, Barcelona en West Ham United hebben dit seizoen allemaal erg goed gepresteerd, wat laat zien hoe hoog het goudgehalte van Frankfurt onderweg is geweest.

De Wolverhampton Wanderers, die al lang in de verdediging stonden, kwamen echter op voorsprong door in de tweede helft de impasse te doorbreken. Frankfurt maakte een grote fout op het middenveld. De kop van Sow verraste zijn verdediging en Tuta viel per ongeluk terwijl hij terugjoeg. In plaats daarvan gaf hij Wolverhampton Wanderers-spits Aliba rechtstreeks een schot met één hand, maar Frankfurt bracht de stand in de 69e minuut gelijk. Dankzij Krstic, die een Frankfurt Goedkope voetbaltenues droeg, schoot hij rustig in het strafschopgebied na een voorzet van zijn teamgenoten, zodat beide zijden terugkeren naar het startpunt. Jammer dat Ramsey een penalty miste, waardoor Wolverhampton Wanderers alleen kon toekijken hoe Frankfurt de trofee ophief.